NİĞDE / MERKEZ - Kırkpınar Hacı Süleyman Filibeli İlkokulu

Kırkpınar Hacı Süleyman Filibeli İlkokulu

Adres
KIRKPINAR KÖYÜ KIRKPINAR KÜME EVLERİ KIRKPINAR HACI SÜLEYMAN FILIBELI ILKOKULU BLOK NO 120 MERKEZ / NİĞDE
Vizyon
“EĞİTİMDE FEDA EDİLECEK HİÇBİR FERT YOKTUR.” SÖZÜNDEN HAREKETLE; KALICI BAŞARILAR VE FARKLILIKLAR ÜRETEN, PROBLEM DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETEN BİREYLER YETİŞTİRMEK.
Misyon
KENDİSİNE GÜVENEN, FİKİR ÜRETEBİLEN VE FİKİRLERİNİ ÖZGÜRCE İFADE EDEBİLEN, İNSANI SEVEN, ÇEVREYE DUYARLI, TOPLUMUN KÜLTÜRÜNE SAYGILI, KÜLTÜRÜNE SAHİP ÇIKAN, ÇAĞDAŞ, VATANINI VE MİLLETİNİ ÇOK SEVEN; BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
Başarılar
2012 yılı 5 Anadolu Lisesi, 2 Kız Teknik ve Meslek Lisesi, 1 Teknik ve Meslek Lisesi, 2011 yılı 3 Anadolu Lisesi, 2 Sağlık Meslek Lisesi, 5 Teknik ve Meslek Lisesi, 2010 yılı 5 Anadolu Lisesi, 7 Kız Teknik ve Meslek Lisesi, 2009 yılı 5 Anadolu Lisesi, 1 Sağlık Meslek Lisesi, 2 Anadolu Kız Meslek Lisesi, 2 Anadolu türü diğer okullar, 2008 yılı 1 POLİS koleji, 1 Anadolu Öğretmen Lisesi, 2 Anadolu Lisesi ve 6 Anadolu türü okullar, 2007 yılı 1 Anadolu Meslek, 6 diğer okullar.
Ulaşım
Öğretmenlerimiz özel araçları ile okula gidiş geliş yapmaktadırlar. Herhangi bir ulaşım güçlüğü yaşanmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Kırkpınar köyü Niğde Merkez Köylerinden olup Niğde´nin kuzey batısında ve 10 km uzaklıktadır. Köyün batısında Gebere barajı vardır. Yeşillikler içinde bir köydür.
10 km.